Deixa't captivar per la bellesa dels monuments de Santa Coloma de Queralt i passeja tranquil.lament pels seus carrers, atura't davant les cases i balcons, asseu-te a l'ombra de les seves places,... i descobreix la història de la vila.

A través de la xarxa descobrireu el seu ric patrimoni arquitectònic, cultural i natural, la variada oferta turística i un seguit d'activitats que omplen de festa, color i dinamisme la capital de la Conca de Barberà.

El seu paisatge de vinya, blat i boscos compta amb unes rutes i serveis que faciliten l'estada al viatger: turisme actiu, senderisme, gastronomia, allotjaments, museus, cellers..., embolcallats per 22 i el monestir cistercenc de Poblet.

Una manera de conèixer i treure partit del patrimoni monumental, cultural i tradicional dels pobles i viles que són l'orgull d'aquesta terra, que per sobre de tot s'entrega al visitant oferint la grandiositat d'un passat i la humilitat d'un present que s'escriu cada dia.


Dues de les rutes que s'inclouen en el Camí de l'Aigua s'anomenen Rasa de les Carduelles i els pous i El riu de Vallverd i de la Mina